03. avgust 2022.

 
 
Rundek & Ekipa i treći put u Botaničkoj bašti

 
  Darko Rundek & Ekipa će, zbog velikog interesovanja, održati i treći beogradski koncert, 28. avgusta (20.00) u živopisnom ambijentu Botaničke bašte, u organizaciji agencije Long Play. 

Prvi koncert, zakazan za 25. avgust, rasprodat je, a za drugi, 26. avgusta, ostalo je još ulaznica. Rundek i Ekipa će, na taj način, reprizirati trostruko uživanje koje su, na istom mestu, priredili obožavaocima i krajem avgusta prošle godine, kada su koncertno predstavljali još uvek aktuelni, dvostruki EP „Brisani prostor“.

Proslavljeni muzičar je i čuveni ekološki aktivista i borac za zaštitu životne sredine, a koncerti u prostoru kakav je Botanička bašta pravi su način da to dođe do izražaja. I na trećem nastupu posetiocima će na ulazu biti deljene trajne plastične čaše, koje će moći da se ponesu kući, kao uspomena na to veče. Trostruko druženje Rundeka i Ekipe sa beogradskom publikom predstavljaće, bez sumnje, krunu bogatog muzičkog niza u, ovog leta, najatraktivnijem koncertnom prostoru u gradu.

Ulaznice za koncert Rundeka i Ekipe 28. avgusta u Botaničkoj bašti koštaju 2.000 dinara.
 
 

vesti


ESTAM World Music Festival u Kragujevcu
Peto izdanje ESTAM World Music Festivala će biti održano u od 12. do 14. avgusta u Velikom parku u Kragujevcu. Koncerti počinju u 20h a svi programi su besplatni za posetioce. Studentski kulturni centar Kragujevac u partnerstvu...