05. februar 2020.

 
 
Goblini u BelExpo Centru 18. aprila 2020.

 
  Singl ,,Ti si taj" je i moto velikog beogradskog koncerta koji Goblini pripremaju za 18. april kada će nastupiti u BelExpo Centru.

Posle šest godina diskografske pauze Goblini su objavili novi album.
,,Jednina" (Metropolis Music) je za samo dva meseca postala jedno od najtraženijih domaćih izdanja, a ujedno i najslušanije na radio stanicama koje neguju zvuk koji bend već decenijama usavršava! O tome govori i činjenica da je u nedavno završenom izboru za Hit godine Radio Beograda 202 singl ,,Ti si taj" izabran za najbolju pesmu 2019. od strane Dvestadvojkinih slušalaca.,,Ti si taj" je i moto velikog beogradskog koncerta koji Goblini pripremaju za 18. april kada će nastupiti u BelExpo Centru.

,,Malo je koncertnih sala u kojima nismo nastupali! BelExpo Centar je jedna od njih! Ovaj posebno inspirativan prostor biće pravi ambijent da vam predstavimo album ,,Jednina". Nadamo vam se u što većoj ,,množini", jer "Ti si taj"", poručuju Goblini pred novo beogradsko iskustvo koje će podeliti sa armijom svojih fanova.

Ulaznice su još uvek dostupne po pretprodajnoj ceni od 800 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Na ulazu u Elektropionir, na veče koncerta, koštaće 1.000 dinara.

 
 

koncerti


Paraf
Dom omladine Beograda, 14.12.2019.
Posle više od tri decenije kultna riječka grupa Paraf nastupila je 14. decembra u Beogradu, ovog puta u DOB-u (sala Amerikana). Prethodne večeri novosadjani su imali prilike da ih vide u Firčijevom Think Tank studiju. Čast da otvori koncert...