26. februar 2019.

 
 
The Trigger potpisali za Massacre Records

 
  The Trigger među odabranima - od sada pod etiketom renomiranog Massacre Reords-a. Premijerno izvođenje matreijala na engleskom na trećem "Kontakt"-u, 20. marta (20h), Elektropionir, besplatan ulaz!

,The Trigger i renomirani nemački izdavač Massacre Records potpisali su ugovor za izdavanje novog albuma i uskoro će se naći u društvu bendova Sinister, Crystal Ball, Atrocity, Dark Millenium, Thornbridge i 69 Chambers!

Ova beogradska petorka je još prethodne godine završila sa snimanjem svog prvog izdanja na engleskom jeziku zahvaljujući kojem su i privukli pažnju internacionalnih izdavača, koji će im pružiti priliku da svoj rad prezentuju publici van zemlje i regiona.

Massacre Records su poznati publici kao izdavač koji već skoro trideset godina aktivno promoviše metal i hard rock muziku i tokom postojanja je objavljivao imena kao što su King Diamond, Pretty Maids, Theatre of Tragedy, Atrocity, Pink Cream 69, HateSphere, Crematory, Kittie, kao i desetine drugih bendova srodnih žanrova.

Nastup The Triggera na otvaranju trećeg Kontakta u okviru showcase #KONTAKTmusic programa biće i premijerno izvođenje novog materijala na engleskom jeziku, koji će uskoro čuti čitav svet!

Pored njih, 20. marta u Elektropioniru predstaviće se i S.U.S i Moreuz.

Mornare i muzičare vezuje više stvari, a jedna od njih je da su uvek na putu. Ovi naši punk-rock mornari, grupa S.U.S, naputovala se po Evropi u više navrata, a prethodne godine posebno.

Pre nego što krenu na novo probijanje granica, usidriće se u svojoj kući, u beogradskom Elektropioniru, da pokažu kakvu su energiju doneli u matičnu luku.

Uvek su u žurbi, pa očekujte da i muzika bude brza.

MOREUZ je furiozna trojka klasičnog rock koncepta, koja nastupa samo u posebnim prilikama - a otvaranje #Kontakt2019 jeste takva.

Za sebe kažu da ,,ne znaju šta žele da kažu svojim pesmama", ali to govore vrlo jasno i odlučno! Jedno je sigurno: 20. marta u Elektropiru svi prisutni osetiće ,,Ugriz đavola"!
 
 

koncerti


Presing

23.01.2019.
DKSGGrupu Presing dugo nisam slušao uživo, a malo sam i zaobišao njihove poslednje radove. To se pokazalo kao moja greška jer su sinoć održali odličan koncert u prilično popunjenoj Velikoj sali Doma kulture Studentski grad...