22. februar 2019.

 
 
Jon Spencer & The HITmakers u SubBeernom centru

 
  Jon Spencer ima novi album i novi bend - The HITmakers - i u okviru ekskluzivne balkanske turneje dolazi u Beograd četiri godine posle fantastičnog nastupa sa magičnim JSBX. Koncert će se održati 21. marta u SubBeernom Centru, u okviru trećeg "Kontakt"-a.

Jona Spencera znaju svi: on je mister Blues Explosion, on je glavni asistent u sastavu Boss Hog u kojem je lider ,,najlepša žena na svetu", gospođa Spencer, on je rokabili teškaš iz benda Heavy Trash i kapetan broda u legendarnom Pussy Galore...

Sada se gospodin Spencer vraća i sa sobom dovodi novu ekipu - 21. marta u SubBeerni Centar!

Često imitiran (mada nikada uspešno), večiti ambasador njujorškog andergrunda i de facto rokenrol legenda, Jon Spenser sada svira hitove i u tu čast okupio je novi bend: The HITmakers!

U bendu se nalaze veterani rokenrol andegraunda:
JON SPENCER (Pussy Galore, Boss Hog, The Jon Spencer Blues Explosion, Heavy Trash) ‐ vokal / guitar.
SAM COOMES (Quasi, Heatmiser, Elliot Smith) ‐ synths / vocals
M. SORD (M.Sord, No Monster Club) / drums.
BOB BERT (Sonic Youth, Pussy Galore, Bewitched, Knoxville Girls, Chrome Cranks, Lydia Lunch Retrovirus) - trash kit.

The HITmakers sviraju od Pussy Gallore energetskih klasika, preko Heavy Trash plesnih dragulja, do JSBX himni, novih pesama i poneke obrade. Sve sami hitovi!

Koncert će se odigrati u okviru trećeg Kontakta, čije se treće izdanje očekuje od 20. do 23. marta. Ulaznice za JON SPENCER & THE HITMAKERS u Beogradu 21. marta dostupne supo promo ceni od 1.800 dinara do 1. marta. Redovna cena biće 2.000 dinara. Na dan koncerta, na ulazu u SubBeerni centar, ukoliko ih bude ostalo, koštaće 2.200 dinara.

Ulaznice su dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima (bivši Eventim), kao i na blagajnama DD Tickets-a.
 
 

koncerti


Presing

23.01.2019.
DKSGGrupu Presing dugo nisam slušao uživo, a malo sam i zaobišao njihove poslednje radove. To se pokazalo kao moja greška jer su sinoć održali odličan koncert u prilično popunjenoj Velikoj sali Doma kulture Studentski grad...