09. januar 2019.

 
 
"Kontakt" najavljuje svoje treće izdanje za mart

 
  Od 20. do 23.03.2019. održaće se treće izdanje "Kontakt"-a, tradicionalno u Cetinjska art'n'music district-u, ali i u Hali sportova ,,Ranko Žeravica" gde vas čekaju Partibrejkers, Eyesburn, Goblini, Zoster, Urban & 4 i mnogi drugi.

Muzička industrija je rastuća privredna grana u kojoj je sve više profesionalnih delatnika, ne samo entuzijasta, kako se to nekada smatralo. Vremenom postaje sve važniji adut za privredni razvoj regiona.

Kontakt konferencija je 2016. godine proizišla upravo iz te potrebe: umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti.

Za samo dve godine Kontakt je ugostio više od 100 profesionalaca iz ove oblasti, organizovao isto toliko muzičkih i umetničkih programa, a posetilo ga je skoro 8.000 ljudi!

Kontakt je dao odgovore na mnoga pitanja iz sfere muzičkog biznisa i muzičkog delovanja na našim prostorima, pre svega kroz edukativne radionice, tribine, panele i, što je još važnije, pokrenuo je nova goruća pitanja. Njima će se baviti treće izdanje Kontakta najavljeno, tradicionalno, za mart - od 20.03. do 23.03.2019. održaće se u Cetinjskoj ulici, koja će i dalje ostati baza Kontakt priče, s tim što se ove godine širi i na Halu sportova ,,Ranko Žeravica". a


Partibrejkers foto: Romana Slačala

Kao i prethodnih godina, muzički program biće prvi predstavljen, i to njegov najekskluzivniji deo. A budući da su tu imena poput Partibrejkers, Eyesburn, Goblini, Zoster, Urban & 4, program ne samo da može da se nazove ekskluzivnim, već zahvaljujući njemu ljubitelji koncerata #Kontakt2019 već nazivaju festivalom jedinstvenog line up-a.

PARTIBREJKERS - HALA SPORTOVA ,,RANKO ŽERAVICA", 22. MART 2019.

,,Pitaju gde smo - TU SMO", poručuju Brejkersi!

Sa dolaskom proleća R'n'R se vraća u grad!
Posle krcatog Stadiona Tašmajdan i tri godine koncertne pauze, Partibrejkers konačno nastupa u Beogradu! Veliki prolećni koncert pripremaju za 22. mart u okviru #Kontakt2019.

Ulaznice su u prodaji:
1.600 dinara fan pit
1.200 dinara parter
1.400 dinara tribine stajanje
1.900 dinara tribine sedenje

Prodajna mesta: Eventim, DD Tickets.


Eyesburn foto: Srđan Veljović

EYESBURN, GOBLINI, ZOSTER - HALA SPORTOVA ,,RANKO ŽERAVICA", 23. mart

Sutradan, takođe u Hali sportova očekuje nas trostruka koncertna žurka za pamćenje.
Jer:
EYESBURN u originalnoj postavi obeležava KONCERTOM UŽIVO 20 godina od prvog velikog beogradskog koncerta
GOBLINI šiju po staroj dobroj navici - sve će da se trese
a ZOSTER kad god dođe u Beograd, uveri se da im je svaki klupski / festivalski postor mali, te je #Kontakt2019 odlučio da njihovim nastupom upotpuni ovo odlično društvo.
Ova tri benda nikada ranije nisu delila binu.
Zato će na #Kontakt2019.

Ulaznice su u prodaji:

Early Bird ulaznice po ceni od 900 dinara - parter stajanje
1.500 dinara fan pit
1.300 dinara tribine stajanje
1.900 dinara tribine sedenje

Prodajna mesta: Eventim, DD Tickets.


Damir Urban foto: promo

URBAN & 4 - SubBeerni centar, 23. mart

Budući da je Kontakt uvek regionalno opredeljen, tako će biti i sa trećim izdanjem.
Prvi ekskluzivac, koji će Cetinjsku ulicu dići na noge, jeste Damir Urban, koji će sa svojim bendom da se spusti u podzemlje Cetinjske, i preplaviće sve prisutne emocijama, koje #Kontakt2019 uvozi iz Rijeke.

Urban & 4 nastupiće u SubBeernom Centru 23. marta, a ulaznice su već sada dostupne po ceni od
800 dinara za prvih 100 komada
redovna cena biće 1.000 dinara,
odnosno 1.300 na dan koncerta.

Prodajno mesto je kafe Šikarica (Skadarska 22, od 16.30 do 00.00 svakog dana).
 
 

koncerti


Jinx

21.12.2018.
Dom omladine BeogradaEvo, prošlo je već četvrt veka rada jedne od najintrigantnijih i najvoljenijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, grupe Jinx. Coco i Yaya su sa nekim prekidima vodili bend sve ove godine ...