18. mAJ 2018.

 
 
Zoster i Metallica Tribute u SubBeernom Centru

 
  U podzemlju Cetinjske 15 u petak će nastupati "Black – Metallica tribute band", a u subotu Zoster. Oba koncerta će početi u 21 čas.

Black Metallica Tribute Band definitivno je jedan od najboljih tribjut bendova u regionu i u SubBeerni centar stižu nakon uspešnih koncerata u Zagrebu, Skoplju, Sofiji, Nišu i Tuzli. A ovo im je prvi veliki samostalni koncert u Beogradu. Karte će po ceni od 300 RSD biti dostupne na veče koncerta na ulazu u SubBeerni centar.

Posle dva rasprodata koncerta u Novom Sadu, Zoster u subotu, 19. maja, stiže u Beograd. U okviru regionalne turneje, koju su nazvali ,,Turneja glavnih gradova", Zoster će u subotu posetiti i Beograd i nastupiće pred velikim brojem fanova u SubBeernom Centru (Cetinjska 15).

Već punih 18 godina Zoster hara ne samo reginom, već i svetom. Pored samostalnih kocerta koje su imali na našim prostorima svirali su i u Barseloni, Parizu, Beču, Cirihu, Amsterdamu, Geteburgu, Njujorku, Londonu, Ahenu, Tilburgu, Arnhemu, Bazelu, Malmeu.

Trenutnu postavu grupe čine Mario Knezović – vokal, Atilla Aksoj – gitara, Adis Sirbubalo – klavijature, Nikola Galić – bas i Goran Rebac – bubnjevi - proverena ekipa, koja će na spektakularan način zatvoriti zimsku koncertnu sezonu u SubBeernom centru.

Ulaznice za koncert grupe Zoster po ceni od 800 dinara dostupne su na prodajnim mestima Eventima i DD Tickets-a, a na ulazu u klub, na veče koncerta, koštaće 1.000 dinara.


 
 

koncerti


Yo La Tengo
Dom omladine Beograda
12. maj 2018Ira Kaplan je bio tačno ispred mene na bini i bio je "mrtav" ozbiljan. Tek posle nekoliko pesama obratio se publici i najavio da će prvi deo koncerta biti tih a drugi glasniji. Takođe je naglasio da bend postoji od 1984.godine i da im je izgleda trebalo 34 godine da dođu u Beograd!