11. januar 2018.

 
 
SubBeerni centar u znaku bluza i hip hopa

 
  SubBeerni centar ovog vikenda je u znaku bluza (Zona B, petak 12. januar) i hip hopa (Stereo banana i DJ Bdat Džutim, subota 13. januar). Muzički program obe večeri počinje od 21 časa.

Naš čuveni blues sastav Zona B ima iza sebe šest albuma i pored toga što ima veliko uvažavanje publike, uživaju visoko poštovanje kolega muzičara sa kojima su i višestruko sarađivali. Oni postoje od ’87. godine i uticajni su muzičari na našoj sceni. "Uvek sam želeo da sviram u nekom podzemlju i pred kraj karijere će mi se ispuniti ta želja. Dobro pivo i blues se savršeno slažu, jer pivo je jedan od glavnih postulata za dobru blues svirku", kaže Zdenko Kolar, basista Zone B.Hip hop dvojac Stereo Banana srećnu Novu godinu po Julijanskom kalendaru poželeće u svom stilu. "Dragi naši kokreatori, dođite 13. januara u SubBeerni centar da dočekamo i ovu našu. Pripremite vijuge za dobro poznati polumeditativni rodeo. Dubinska defragmentacija počinje u 21h", poručuje niški duo pred eksploziju energije koju će pažljivo da akumuliraju do subote. Njihov gost u prazničnoj večeri biće DJ Bdat Džutim, nekima poznatiji kao Timbe. Bdat Džutimov set se bazira na hip hop-u i R'n'B-ju, koji kombinuje sa raznim pravcima koji ga inspirišu - funk, soul, neo soul, breakbeat, itd.U prazničnom duhu, ulaz za koncert grupe Zona B je slobodan, dok se ulaznice za Srpsku novu godinu u pretprodaji mogu naći u O.U.R. Pabu (Beogradska 71) i u Kafeu Šikarica (Skadarska 22) po simboličnoj ceni od 300 dinara. Na veče dočeka, na ulasku u SubBeerni centar, koštaće 500 dinara.
 
 

vesti


Snimljena nova verzija pesme Wartburg LimuzinaDečiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju čuvene pesme „Wartburg Limuzina“. Ovo je druga u nizu numera koje će se naći na izdanju "Deca pevaju rokenrol“...