27. decembar 2017.

 
 
Novogodišnja alternativa 2018 - poznata satnica

 
  Doček nove 2018. godine uz koncerte Repetitora, Straight Mickey and the boyz, kao i uz DJ setove Hornsmana Kojota i Nebojše Intrudera, u nedelju, 31. decembra u Dorćol Platz-u, jedina je prava Novogodišnja alternativa 2018. za ulazak u Novu godinu.

Grupa Repetitor imala je sjajnu godinu u kojoj su odsvirali mnogo važnih koncerata „Mada je i ove godine Repetitor bio sve vreme na putu, na nomadskoj turneji po Evropi i Balkanu, godinu nam je ipak obeležio Beograd“ kaže Boris Vlastelica i dodaje „Svirali smo prvo u zatvoru, zatim smo imali tri rasprodata koncerta po klubovima a sada prvi put sviramo i na dočeku Nove godine u Dorćol platz-u, i to sa našim starim drugovima Straight Mickey and the Boyz!“

Uz ova dva odlična benda, kroz novogodišnju noć u Dorćol Platz-u vodiće vas Nemanja Kojić Kojot i Nebojša Intruder koji vam spremaju odlične DJ setove, u skladu sa atmosferom i ritmom koji ovakva noć nosi!

Nastupaće ovim redom:
22h – Kojot DJ set
23.30 – Straight Mickey and the Boys
00:30 – Kojot DJ set
01.30 – Repetitor
02.30 – Nebojša Intruder DJ set

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa (u okviru Win Win maloprodajnih objekata), kao i online na www.eventim.rs i www.ddtickets.rs, po ceni od 1500 dinara. U nedelju, 31.decembra, ulaznice će moći da se kupe samo u Dorćol Platz-u i to po ceni 2000 dinara! .

 
 

koncerti


Lačni Franz
Dom omladine Beograda
22.12.2017.Jučerašnji koncert grupe Lačni Franz bio je kruna mojih koncertnih dešavanja u ovoj 2017-toj godini. Moji ljubimci od samih početaka, davne 1979. godine, nisu me ni sinoć razočarali. Naprotiv!