22. decembar 2017.

 
 
Prvojanuarski koncert KKN-a

 
  Kanda Kodža i Nebojša tradicionalno će prvog dana Nove godine održati koncert u Beogradu. U ponedeljak, 01. januara 2018. nastupiće u SubBEERnom Centru (Cetinjska 15), prostoru u kojem do sada nisu svirali.

Pored ,,Sve će da bude u redu” mantre kojom su zarazili svačije uši, a koju su prednovogodišnje prezentovali hit singlom ,,Misli dobro", KKN poručuju da je 1. januar pravo vreme da se saberemo… zapravo subBEERemo na pravom mestu. Otkrili su i lokaciju tradicionalnog beogradskog prvojanuarskog koncerta - SubBEERni Centar - Cetinjska 15.

,,Prvi januar je odavno postao naš redovni koncertni termin u Beogradu, ali se prostori u kojima sviramo menjaju. 2018. otvaramo u novom koncertnom prostoru, u klubu SubBEERni centar u Cetinjskoj ulici. Mesto je novo, ali kao i pre, radujemo se prvojanuarskom koncertu, drago nam je što se uvek pojavi dosta ljudi koji sa nama dele radost predavanja muzici - bez pritiska očekivanja kao u onom sterotipnom pitanju ,,šta publika može da očekuje od vašeg nastupa", tako da verujem da je ispred nas još jedna dobra prvojanuarska noć", objašnjava Nenad Pejović, gitarista KKN-a ,,šta možemo očekivati od njihovog nastupa" prvog dana nove godine.

Ulaznice su dostupne po ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22), kao i na Eventim prodajnim mestima. Na ulazu u SubBEERni centar, na veče koncerta, ulaznice će koštati 1.200 dinara.

 
 

vesti


Body Count u Beogradu!



Legendarni američki hip-hop metal bend Body Count nastupiće 18. juna (21:00) 2018. godine u Bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda, u okviru koncertnog serijala "Arsenal Fest predstavlja..."