01. decembar 2017.

 
 
Grupa Repetitor se oglasila iz zatvora

 
  Pred trodnevnu beogradsku turneju, u okviru koje će održati tri koncerta, na tri različite lokacije, Kvaka 22 (14. decembar), Elektropionir (15. decembar) i Klub Fest (16. decembar), grupa Repetitor je odlučila da publici pokloni novi spot!

Singl ,,Ako te ikada" sa aktuelnog albuma "Gde ćeš" ekranizovan je u Okružnom zatvoru, gde je grupa Repetitor održala koncert za osuđenike zatvorenog odeljenja ovog beogradskog zatvora.

,,Imali smo mnogo nastupa, ali ovaj je bio možda i najemotivniji do sada", iskren je bend, i dodaje: ,,Želeli smo zatvorenicima da priđemo kao ljudima - da im se odsvira koncert, prekrati vreme, i o tome napravi dokumentarni film. Na ideju je došao Igor Čoko, pa je spot nešto što se prirodno iznedrilo iz svega toga. Spot je ujedno i najava za dokumentarac, koji će svoju premijeru doživeti na proleće sledeće godine".

Koncert u Kvaki 22 RASPRODAT i za sada su još uvek dostupne ulaznice za nastupe u Elektropioniru i klubu Fest. Cena za sve koncerte je ista: 600 dinara u pretprodaji, odnosno 800 na dan koncerta (ukoliko ih bude ostalo).

Prodajna mesta za koncert u Elektropioniru: Zaokret (Cetinjska 15) i kafe Šikarica (Skadarska 22), Felix Shop (TC Sremska, I sprat).
Prodajno mesto za nastup u Festu: Klub Fest i Felix Shop (SC Pinki, Zemun)

 
 

vesti


Nikola Vranjković 14. decembra u DOB-uNikola Vranjković održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu 14. decembra (20 časova) u Velikoj sali Doma omladine. Ovoga puta sve će biti drugačije, mada je isto kao i uvek: u pitanju je promocija...