28. novembar 2017.

 
 
Dolazi i Rag'N'Bone Man

 
  Britanski muzičar Rag’N’Bone Man, koji je ušao u najuži krug kandidata nominovanih za ovogodišnje BBC muzičke nagrade u kategorijama za umetnika i album godine, nastupiće u novobeogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica” 6. maja 2018. godine.

Rag'N'Bone Man dobitnik je BRIT i Echo nagrada, a njegov debi album „Human“ izdat u februaru ove godine, najbrže je prodavani debi album nekog izvođača u poslednjih nekoliko godina. Istoimena pesma sa ovog izdanja ima više stotina milona Youtube pregleda, bila je apsolutni iTunes hit u 46 zemalja i provela je na mestu broj jedan punih pet nedelja na evropskoj listi singlova.

Najnoviji u nizu uspeha Rag'N'Bone Man-a stiže od legendarnog BBC-a u vidu nominacija za BBC Music Awards koje će biti dodeljenje 8. decembra. Pored njega, u kategoriji „Artist Of The Year“ su još i Ed Sheeran, Harry Styles, Kendrick Lamar, Lorde i Stormzy, a konkurencija izdanju „Human“ za album godine u Velikog Britaniji su Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 1, Ed Sheeran - ÷, Dua Lipa - Dua Lipa, Stormzy - Gang Signs & Prayer i The xx - I See You.

BBC muzičke nagrade dodeljuju se svakog decembra i prate muzička dostignuća u prethodnih 12 meseci. Ove godine, dodela nagrada biće deo programa „The Year In Music 2017“ novog programa BBC 2 kanala čiji su domaćini Claudia Winkleman i Clara Amfo. U studiju BBC 8.decembra muzičari i novinari napraviće retrospektivu muzičkih događanja u svetu u proteklih 12 meseci, podsetiće se najvećih nastupa i najvažnijih priča koje su je obeležile i dati svoje mišljenje o muzičkoj 2017.godini. Pored toga te večeri videćemo i specijalno snimljen nastup Rag'N'Bone Man-a, kao i intervjue i priloge o najvažnijim događajima iz tekuće godine.

Čime je Rag'N'Bone Man zaslužio popularnost koju ima i zbog čega njegove pesme ne silaze sa vrhova svetskih listi, imaćemo priliku da se uverimo narednog proleća. Ovaj višestruko nagrađivani britanski muzičar i zvezda ovogodišnjeg EXIT-a, nastupiće u novobeogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica” 6. maja 2018. godine.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs.

Promo foto Rag’N’Bone Man - Reuters Dylan Martinez

 
 

vesti


Promocija debi albuma grupe Dingospo DaliAlternativni rok sastav Dingospo Dali svoj debitantski album "Sve dok mislim da je ovo drugi svet" koncertno će promovisati 30. novembra (20:00) u Klubu Doma omladine Beograda, uz besplatan ulaz za posetioce...