27. novembar 2017.

 
 
Krista Bel dolazi u Beograd

 
  Zvezda najnovijeg serijala Twin Peaks i muza Dejvida Linča, talenovana muzičarka, glumica i model - Krista Bel (Chrysta Bell), nastupiće u Kulturnom centru "Grad" 30. novembra (21h), sa svojim bendom, u okviru aktuelne jesenje turneje na kojoj promoviše novi album "We Dissolve".

Njena muzika spada u žanr opisan kao "dreamy pop", a na njenom novom albumu, prisutan je i jak uticaj bristolske scene i sastava poput Massive Attack ili Portishead, a ni ljubitelji džeza i soula, takođe neće ostati zapostavljeni.

Pored zanosne Kriste koja peva i svira gitaru, a čjii nastup Linč opisuje rečima “Ona izgleda i peva kao san, san koji se ostvaruje”…, bend čine i Kristofer Smart (Christopher Smart) bas gitara i vokal, Henson Kol (Hanson Cole) gitara i Džejson Altman (Jayson Altman) bubnjevi.

Karte za koncert mogu se kupiti na svim Eventim mestima prodaje.

 
 

vesti


Novi album grupe On TourAmmonite Records (Srbija) i The Stone House Production (IItalija) zajedničkim snagama objavili su treći album grupe On Tour, jednog od najcenjenijih sastava regionalne indie-folk scene, pod nazivom Don’t It Make You Want To Go Home...