11. mart 2020.

 
 
Nipplepeople odložili koncerte

 
  Elektropop duo Nipplepeople odložio je sve datume svoje regionalne "Softcore" turneje, u okviru koje su ih očekivali koncerti 20. marta u Domu omladine Beograda, 21. marta u "Čaurnici" u Kragujevcu i 26. marta u Domu kulture u Novom Sadu.

Novi datumi Nipplepeople koncerata su 4. jun Dom kulture u Novom Sadu (22:00) i 5. jun (21:00) "Amerikana" Dom omladine Beograda, dok će datum koncerta u Kragujevcu biti određen naknadno.

Ulaznice kupljene za prvobitne datume važe i za nove, i nije ih potrebno menjati. Način vraćanja ulaznica biće naknadno dogovoren između organizatora i ovlašenog prodavca ulaznica.

"Nipplepeople odgađaju sve datume Softcore turneje, Razlozi su privatne prirode i nemaju veze s aktualnim Korona virus odgodama.... Ispričavamo se svima i zahvaljujemo na razumijevanju"
, saopštili su Nipplepeople.
 
 

vesti


El org koncertno proslavlja 40 godina postojanja
Četvrti Kontakt, kako je ranije najavljeno, biće u znaku "40 godina Orgazma", godišnjice najdugovečnijeg beogradskog novotalasnog benda. Električni orgazam je za tu jedinstvenu priliku 19. marta u Kombank dvorani odlučio da okupi brojne kolege i muzičare ...