13. decembar 2019.

 
 
Nipplepeople na prvoj regionalnoj turneji 

 
  Elektro pop duo Nipplepeople kreće u martu na svoju prvu veliku, regionalnu turneju tokom koje će odsvirati osam koncerata, među kojima su 20. marta (21:00) dvorana "Amerikana" Doma omladine Beograda i 21. marta (21:00) prostor "Čaurnice" u Kragujevcu.

Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima, a posetiće neke od najboljih klubova regiona od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Duo se tako vraća u "Amerikanu", koju su rasprodali pre ravno godinu dana i potvrdili status regionalne atrakcija i muzičkog fenomena, a pored 21. marta u Kragujevcu nastupiće 7. marta u Zagrebu i 14. marta u Rijeci, dok će preostala četiri koncerta najaviti kroz nekoliko nedelja.

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla "Frka" i "Sutra" beleže milionske preglede na Jutjubu. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su "Sutra", "Broj", "Bolji", "Ne volim te" i "Balkan Express".

Ulaznica za beogradski koncert tokom prednovogodišnje pretprodaje košta 900 diinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Od 3. januara biće 1.200 dinara, a na dan koncerta, ako ih preostane, 1.500 dinara.

Ulaznica za Kragujevac u pretprodaji košta 800 dinara, dok će na ulazu biti 1.000 dinara. Prodaja ide preko mesta i mreže www.tickets.rs, Doma omladine Kragujevca, na biletarnici Dečijeg pozorišta i u Music Store-u.

 
 

vesti


Jura i Film slave
40 godina hitova u DOB-u!




Legendarni Jura Stublić sa svojim Filmom vraća se nakon nekoliko godina u Beograd koncertom prestupnog (!) 29. februara 2020. godine u dvorani "Amerikana" Doma omladine...