04. mart 2019.

 
 
Eyesburn snimili spot za pesmu "War

 
  Hit sa albuma "Fool Control" dobio spot posle 18 godina, uoči velikog koncerta u Hali sportova "Ranko Žeravica".

,,Probe, druženja, sve ono što smo oduvek voleli sada proživljavamo ponovo, a najveći motiv nam je da ponovo osetimo taj huk pune hale, tu bezgraničnu ljubav i energiju ljudi koji vole ovaj bend i pesme Eyesburn-a", iskreni su Kojot, Alek, Laza i Lale, a približava se taj dan kada će na noge dići Halu sportova ,,Ranko Žeravica" - 23. marta nastupiće u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta.

I svoje i nestrpljenje publike odlučili su da prekrate novim spotom za staru, ali nikad aktuelniju pesmu - "War Control" sa albuma "Fool control".

,,Kameru i režiju potpisuje fenomenalni Vuk Protić, autor mnogih spotova, poznat po radu u grupi Feud. Pesmu smo snimali uživo i dobili smo odličan spot - prezadovoljni smo! Malo je čudan, ali izuzetan osećaj snimati video za pesmu koja je napunila 18 godina... a i dalje je aktuelna i muzički, a pogotovo tematski. "War Control" nam je i dalje i te kako potreban", objašnjava Eyesburn zašto su se odlučili da ekranizuju baš ovu pesmu.

Podsećamo da će se povratnički nastup grupe Eyesburn desiti 23. marta u Hali sportova Ranko Žeravica, u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta, manifestacije posvećene muzičkom biznisu, kada će binu deliti sa Goblinima i grupom Zoster.

,,Nadamo se da će biti nezaboravno i da će obeležiti početak jedne nove priče u našim životima... Coming to you live and direct from creation! Vidimo se na Kontaktu!" poručuje Eyesburn.

Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTix-a, Ticket Vision-a (ex Eventim) i DD Tickets-a

 
 

koncerti


Darko Rundek

01.03.2019.
Dom omladine BeogradaPočetak marta obeležiće "Dani Darka Rundeka u Beogradu", pet koncerata koje će ovaj poznati muzičar zajedno sa svojim prijateljima, u različitim postavama, održati u DOB-u. Prvi od njih održan je 1. marta u rasprodatoj Sali Amerikana"...