25. decembar 2017.

 
 
Bjesovi 30. decembra u SubBEERnom centru

 
  Čitavu karijeru Bjesova karakteriše svesnost u odnosu na sebe same, i u odnosu na politički i svaki drugi kontekst zadatog im vremena i prostora. Umetnički koncept, koji već 27 godina uspešno kreiraju, svakom novom pesmom i nastupom, pomera granice.

Kako će biti na njihovom prvom nastupu u SubBEERnom centru 30. decembra, može samo da se pretpostavi... Zoran Marinković - Marinko, frontmen Bjesova, za sada samo nagoveštava:

,,Pod 1: Ko ima uši da čuje
Pod 2: Bjesovi izljezavši iz čovjeka uljezoše u svinje
Pod 3: Gospodar buva
Pod 4: Biće klanica".


Kakav je umetnički koncept ovoga puta po sredi, otkriće svi posetioci SubBEERnog centra već drugog dana po otvaranju novog beogradskog mesta susreta, u kojem se spaja moć piva i snaga R'n'R-a.

Ulaznice će biti dostupne od ponedeljka, 25. decembra, u O.U.R. BARu i District Baru po ceni od svega 400 dinara. Na ulazu u SubBEERni centar, na veče koncerta, ulaznice će koštati 500 dinara.

 
 

koncerti


Lačni Franz
Dom omladine Beograda
22.12.2017.



Jučerašnji koncert grupe Lačni Franz bio je kruna mojih koncertnih dešavanja u ovoj 2017-toj godini. Moji ljubimci od samih početaka, davne 1979. godine, nisu me ni sinoć razočarali. Naprotiv!