02. novembar 2017.

 
 
Škrtice sutra u Domu Omladine

 
  Supergrupa Škrtice održaće sutra (21:00) koncert u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, gde će promovisati svoj istoimeni, regionalno hvaljeni, debi album. Predgrupa su alternativci Slonz.

Frontmen Zoran Kostić-Cane kaže da će Škrtice u petak 3. novembra ponuditi "ljudima obilje emocije, mnogo energije i svirku koju ne mogu da nađu na svakom koraku".

Gitaristi Boris Mladenović (Jarboli) i Vladimir Kolarić (Veliki prezir), basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (oba iz Straight Mickey and the Boyz), i Cane (Partibrejkers), okupili su se pre par godina u novi bend, koji se albumom "Škrtice" (Lampshade Media 2016) psihodelično, sirovo, jako, oštro i sa puno emocija osvrnuo na život koji se dešava oko nas i u nama.

"Dođite u DOB da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. Škrtice vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka", poziva Cane.

Ulaznica za koncert Škrtica 3. novembra u DOB-u košta 1.000 dinara preko mreže Eventim.

Foto - Aleksandar Ilić 

 
 

koncerti


Nick Cave & The Bad Seeds Kombank Arena
28.10.2017.



Sećam se odličnog nastupa 2008. godine u Beogradskoj areni kada je Cave ispunjavao muzičke želje našoj publici i bio sam uveren da tako izuzetan koncert ne može da ponovi. I nije ga ponovio. Sinoćnji koncert je bio još bolji!