31. oktobar 2017.

 
 
Promocija novog albuma grupe Hashima

 
  Jedan od najperspektivnijih i najaktuelnijih srpskih džez sastava, kvartet Hashima, promovisaće svoj drugi studijski album "The Haywain" u Centru za kulturu Vlada Divljan, u sredu, 1. novembra sa početkom u 21h.

Hashima će održati koncert kakav do sada nije viđen, kada je u pitanju džez scena u Srbiji. Publika će prisustvovati jedinstvenom "live cinema audio vizuelnom performansu", posebno kreiranom za ovu priliku, u kome članovi grupe sarađuju sa video umetnikom "Izvanrednim Bobom".

Povod za koncert grupe Hashima je promocija drugog albuma “The Haywain” u izdanju izdavačke kuće Metropolis Music, a ceo događaj obogatiće i gostovanje hora pod dirigentskom palicom renomirane Dijane Cvetković, dirigenta hora Musica Libera.

Ulaznice se mogu kupiti po od 500 dinara na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Ticketsa, Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) kao i na blagajni CZK Vlada Divljan.

Foto - Bojana Janjić

 
 

koncerti


Nick Cave & The Bad Seeds Kombank Arena
28.10.2017.



Sećam se odličnog nastupa 2008. godine u Beogradskoj areni kada je Cave ispunjavao muzičke želje našoj publici i bio sam uveren da tako izuzetan koncert ne može da ponovi. I nije ga ponovio. Sinoćnji koncert je bio još bolji!