18. oktobar 2017.

 
 
Hurleur promoviše album “JA!” u Elektropioniru

 
  Prvo izdanje mladog, upornog, buntovnog negotinskog benda Hurleur biće promovisano 20. oktobra u Elektropioniru.

Na debi albumu “JA!”, na kome je radio i Luka Matković, a koji je snimljen u studiju Citadela, nalazi se 11 pesama koje karaktrerišu pank i grandž zvuk. Sa mlađanim Hurleurom ovog petka nastupiće Irvas i Navy Ne Obećava, kao i gosti iz bendova Sharks, Snakes and Planes, Bolesna Stenad, Quasarborn. Početak koncertne promocije je u 21 sat. Album će za nekoliko dana biti dostupan javnosti.

Hurleur je heavy punk-rock bend iz Negotina osnovan 2012. godine, a autorski rad počinju 2014. Učestvovali su na mnogim festivalima među kojima su i Belgrade Beer Fest, 49. Zaječarska Gitarijada, TLO fest, Rock Village, Park Fest, Beogradski Manifest. Imali su i tri zapažena nastupa na festivalima u Sofiji, a iza sebe imaju i preko 80 klupskih svirki. Svoju muziku opisuju kao krik jedne generacije sa tekstovima punim bunta koji govore o trenutnom stanju u kom se naše društvo nalazi, kao i o životu čoveka. Bend čine: Nikola Petrović (Gitara/Vox), Samir Dazdarević (Gitara/Vox), Miloš Ilić (Bas gitara), Aleksa Dinić (bubnjevi).

 
 

vesti


Grupa Ti 9. decembra
u Amerikani
Beograđani i gosti prestonice proslaviće zajedno sa grupom Ti petogodišnjicu rada. Ovaj duo nastao je kao odgovor na čestu nemaštovitost i predvidljivost rok scene. Nadovezujući se na rad talentovane grupe Petrol, koja joj prethodi...