13. oktobar 2017.

 
 
Jazz Fest Sarajevo u Banjaluci

 
 
Od danas su u prodaji ulaznice za koncert ansambla Axiom Dejana Terzića koji će u Banjaluci nastupiti 7. novembra, u dvorani Narodnog pozorišta Republike Srpske. 


Dejan Terzić kojem će ovo biti prvi nastup u rodnom gradu, sviraće poslednjeg dana XX1. međunarodnog muzičkog festivala Jazz Fest Sarajevo u Domu policije u Sarajevu, a Jazz Fest Sarajevo će 7. novembra po prvi put predstaviti jedan od svojih programa u gradu na Vrbasu i to upravo koncertom rođenog Banjalučanina, jednog od međunarodno najuspješnijih jazz muzičara iz Bosne i Hercegovine.

Koncert ansambla Axiom planiran je za 20.00, a Banjalučanima će se predstaviti vrhunski muzičari sa zavidnim međunarodnim karijerama: američki saksofonista Chris Speed, britanski basista Phil Donkin, bubnjar Dejan Terzić i pijanista Bojan Zulfikarpašić. Oni će predstaviti svoj aktuelni album "Prometheus".

Ulaznice po ceni od 12 KM mogu se kupiti u Narodnom pozorištu Republike Srpske svakim radnim danom od 8.00 do 20.00 i vikendom od 17.00 do 20.00.

Prvi banjalučki koncert Jazz Festa Sarajevo ova organizacija realizuje zajedno sa Narodnim pozorištem RS, a uz podršku Američke ambasade u Bosni i Hercegovini i Goethe Instituta.

 
 

vesti


XX1. Jazz Fest:
Late Nite Stage u Jazzbini
Od danas su u prodaji ulaznice za koncert ansambla Axiom Dejana Terzića koji će u Banjaluci nastupiti 7. novembra, u dvorani Narodnog pozorišta Republike Srpske. Dejan Terzić kojem će ovo biti prvi nastup u rodnom gradu...