06. oktobar 2017.

 
 
RHCP World Tribute band u Božidarcu

 
  Kreće nova sezona Vračar Rocksa. Najbolji i najveći RHCP WORLD TRIBUTE BAND direktno iz Brazila stiže u Božidarac 7. oktobra!

Upoznajte Anthony-ja Kiedis-a u Božidarcu 7. oktobra!
Nećete verovati, ali on stiže da otvori novu sezonu Vračar Rocks festivala u subotu! OK, nije pravi Kiedis, ali peva Red Hot Chili Peppers kao da jeste. I izgleda IDENTIČNO! Luiz Fernando Oliveira, Brazilac, pevač Red Hot Chili Peppers World Tribute-a, ima čak i tetovaže istovetne Kiedis-ovim, na istim mestima gde i on. Čudak, da... ali je posebno lud na bini! Izašao je i kao ,,broj 1" fan u RHCP knjizi o najvećim obožavaocima benda. Na prvi pogled je jasno da ovaj čovek i ovaj bend žive Red Hot Chili Peppers život.

Red Hot Chili Peppers World Tribute nastao je u Brazilu, davne 2003. godine i obišli su čitav svet. U Beograd stižu u subotu, 7. oktobra, da otvore novu koncertnu sezonu Vračar Rocksa!

Fanovi RHCP-a nikako ne bi smeli da propuste ovaj spektakl!
Ulaznice po promotivnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Felix Shopu,
TC Sremska, I sprat.

 
 

vesti


Džez bend Matije Dedića premijerno na BDŽF-uBeogradski džez festival nastavlja sa izuzetnim premijerama: Matija Dedić po prvi put u Beogradu predstavlja svoj internacionalni džez sastav! U projektu "Three sides of jazz" sa njim nastupaju...