26. septembar 2017.

 
 
KKN vas vode na Jamajku

 
  Pre nego što nas odvedu na spektakularno koncertno putovanje u Baštu Kluba studenata tehnike u petak, 29. septembra, Kanda Kodža i Nebojša nas vode na ,,Jamajku"!

Već uveliko pripremaju novi studijski album najavljen singlom ,,Prekidi ponovo", a sada su odlučili da predstave još jednu novu pesmu. ,,Jamajka je drugi najavni singl albuma čiji je izlazak planiran za iduću godinu. Kao i Prekidi ponovo, snimljena je u vrbaškom studiju Šamarčina, uz veliku pomoć domaćina studija, Roberta Telčera, uz neka sitna dosnimavanja u Beogradu. Jamajka je i prva studijska koprodukcija sa Vladom Burićem, našim toncem i producentom ovogodišnjeg koncertnog izdanja benda", kazao je Nenad Pejović, gitarista KKN-a, i otkrio je ko je zaslužan za dinamičan video spot koji prati novi singl: ,,Kao i više puta do sada, na kraj ulice se sa nama uputio Lazar Sakan koji je okupio raspoloženu video ekipu koja nas je pratila u različitim situacijama, a pesmu ćemo izvesti premijerno u beogradskom KST-u u petak, 29.septembra."

Pored velikog beogradskog koncerta koji pripremaju za petak, a koji će održati u prostoru kojem se uvek rado vraćaju, Kanda Kodža i Nebojša uskoro kreću na regionalnu turneju u okviru koje će posetiti i Zagreb, Sarajevo, Ljubljanu i Novi Sad.

Ulaznice za koncert u Bašti KST-a još uvek su dostupne po ceni od 600 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u KST-u, dok će na ulazu, na veče koncerta, koštati 800 dinara.

 
 

vesti


!!! (Chk Chk Chk)
premijerno u Beogradu!




Američki disko-pank genijalci !!! (Chk Chk Chk) svoj premijerni koncert u Beogradu održaće u Domu omladine Beograda u utorak 14. novembra od 21h!
Od prvog dana u karijeri !!! sve je u znaku promena, rizika, eksperimenata....