09. jun 2017.

 
 
Hornsman Coyote objavio datume letnje turneje

 
  Domaći reagge muzičar Hornsman Coyote (Nemanja Kojić Kojot – nekadašnji frontmen benda Eyesburn) objavio je putem zvanične Facebook stranice datume ovogodišnje letnje turneje.

Pomenuta turneja za sada broji 16 datuma, a iz tabora ovog sastava najavljuje se još nastupa tokom leta. Hornsman Coyote važi za jednog od najcenjenijih reagge trombonista u Evropi, svoju muziku je izvodio širom planete, a na ovogodišnjoj turneji će pored Srbije i regiona zabeležiti nastupe na Malti i u Holandiji.

Bend trenutno radi na snimanju novog studijskog ostvarenja čije je objavljivanje planirano za kraj 2017. godine, a nedavno je objavljen i spot za numeru “Još uvek ima nade”, za koju je Hornsman Coyote pisao muziku i tekst, a istu realizovao u saradnji sa čuvenim reagge sastavom “Del Arno Band”, sa kojim je pre više od 20 godina započeo svoju uspešnu muzičku karijeru.

 
 

vesti


Howe Gelb 20. juna u DOB-u
Howe Gelb, harizmatični lider legendarnog američkog sastava Giant Sand, nastupiće 20. juna u Domu omladine Beograda i predstaviti pesme sa nedavno objavljenog albuma "Future Standards"....