05. maj 2017.

 
 
Novi singl i spot Električnog orgazma

 
  Električni orgazam je sa predstojećeg albuma "Gde smo sad?" objavio četvrti singl "Bila si kao san", koji frontmen Srđan Gojković-Gile opisuje kao svojevrsnu baladu, na "liniji pesama kao što su bile 'Kapetan esid' ili 'Da si tako jaka'".

U spotu "Bila si kao san" reditelja Vladimira Jakšića od članova Električnog orgazma pojavljuje se nakratko samo Gojković, pored stalnog saradnika benda Dejana Matekala i njegove supruge Dragane.

"Ovaj put smo odlučili da se band ne pojavljuje u spotu. Zanimljivo je da je deo spota sniman u 'Zappa baru', a Električni orgazam je poslednji put spot snimao u kafiću još 1980. godine, u legendarnom 'Zlatnom papagaju' za istoimenu pesmu", ističe Gile.

Električni orgazam namerava da album "Gde smo sad?" objavi do kraja godine, a do sada su sa njega skinuti singlovi "Bio sam loš", "Kamerom snimam sve" i "Istok zapad sever jug".

Foto - Branko Gavrić

 
 

vesti


Koncert Ane Ćurčin
u Domu omladine
Ana Ćurčin, kantautorka iz Beograda, jedna od najtalentovanijih u regionu, održaće veliki samostalni koncert sa svojom grupom, 19. maja 2017. u Domu omladine Beograda. Ana Ćurčin je rođena u Bagdadu i odrasla u Moskvi...