26. april 2017.

 
 
Još jedan rodjendanski koncert grupe Dža ili Bu

 
  Zbog velikog interesovanja publike grupa Dža ili Bu održaće još jedan besplatni rođendanski koncert u subotu, 29. aprila (20h), u Božidarcu.

Prvobitno su planirali da Beogradu poklone jedan rođendanski koncert u Božidarcu 28. aprila. A onda je publika pokazala da joj to nije dovoljno - da je koncertna sala Centra za kulturu Božidarac premala za sve one koji sa grupom Dža ili Bu žele da proslave 30 godina rada benda!

Zato su Dža ili Bu odlučili da organizuju još jedan koncert - u subotu, 29. aprila, na istom mestu - u Božidarcu, u okviru Vračar Rocks serijala.

,,Sve ulaznice za koncert 28. aprila su podeljene 10 dana pre svirke. Zato smo rešili da častimo Beograđane, ali i sve one koji su se najavili iz drugih gradova, još jednim besplatnim koncertom - u subotu, 29. aprila! Izuzetno smo zahvalni publici na ovolikom interesovanju i shvatamo to kao veliko priznanje za sav rad i trud koji smo uložili u poslednjih 30 godina... I nadamo se da ćemo zajedno slaviti i narednih 30", poručuju momci iz grupe Dža ili Bu.

Podsećamo da će gosti prvog slavljeničkog koncerta, u petak, 28. aprila, biti grupa Degeneza, a u subotu, 29. aprila, publiku će za rođendanski koncertni party zagrejati varaždinsko-užički ska/punk/rock bend MamurlooK.

Ulaznice će biti besplatne i za koncert koji će održati 29.04. ali će biti neophodne! Preuzimaju se u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat).
Jedna osoba može da preuzme maksimalno četiri ulaznice.

 
 

vesti


"Limunovo drvo" na Intro III Underground Music-uJedan od najtraženijih i najpopularnijih dokumentaraca u regiji ''Limunovo drvo'', reditelja Branka Radakovića, o kulltnoj beogradskoj grupi koju su osnovali Milan Mladenović, Milan-Mikica Stefanović i Dragomir-Gagi Mihailović...