21. februar 2017.

 
 
Poslednje izdanje festivala "The Spectrum"

 
  Nakon četiri žurke koje su potpuno napunile kapacitet rumskog Doma omladine, ove subote, 25. februara, očekuje nas veliko finale i poslednja epizoda treće sezona "The Spectrum"-a.

"The Spectrum" je zimski serijal neverovatnih, uzbudljivih i svaki put drugačijih žurki, koji dokazuje da se kvalitetan provod može uspešno organizovati i u manjim sredinama. Nakon četiri žurke koje su potpuno napunile kapacitet rumskog Doma omladine, očekuje nas i veliko finale. Kao i na svakoj žurci i ovaj put možete očekivati potpuno novi koncept.

Do sada najveći broj dj-eva će nastupiti u toku jedne večeri. Većinom Spectrum publici već poznata i omiljena imena kao što su: OSAKA VIBE, Stereo Republic, Dima, Vantiz, Oakich, Milhøuse, DJ BelFabio i LK. Sasvim dovoljno da nezaboravan provod bude zagarantovan. Zanimljivo je da će DJ-evi puštati muziku iz centra diskoteke gde će biti okruženi publikom, a publika će moći da bude i na bini, nešto slično poznatom Boiler room-u.

Ulaznice za poslednju epizodu "The Spectrum: Epilogue" mogu se naći u pretprodaji po ceni od 300 dinara na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a, dok će na samom ulazu iznositi 500 dinara.
 
 

vesti


Evropska turneja Lise Hanigan kreće iz Beograda



Nakon fenomenalnog premijernog solo nastupa u regiji, irska kantautorka Lisa Hanigan se u sklopu evropske turneje, u okviru koje promoviše album "At Swim", vraća na ove prostore i nastupiće u Beogradu, Novom Sadu, Zagrebu i Ljubljani...