10. februar 2017.

 
 
The Doors Alive sutra u Domu omladine

 
  Sve je spremno za dolazak najboljeg Doors tribute benda The Doors Alive, koji u subotu 11. februara 2017. zajedno sa beogradskom publikom proslavljaju pedeset godina od izlaska albuma čuvene grupe.

Harizmatični frontmen The Doors Alive benda, Vili Skot, najavio je preko 2 sata svirke ’’jer pravimo posebnu set listu za Beograd i želimo da odsviramo što više numera koje publika želi da čuje.’’

Fanovi Doorsa koji su imali prilike da gledaju ovaj bend uživo tvrde da Vili i ekipa znaju da produže koncert i na tri sata, a čak i najstroži kritičari poklekli su pred muzičkim umećem ove britanske grupe.

Činjenica da sviraju na originalnim instrumentima članova The Doorsa samo je razlog više za dolazak u Dom omladine Beograda, gde će se na pravi način dati omaž jednom od najboljih rock’n’roll bendova na svetu.

Satnica za ovaj koncert je sledeća:
20:30h – otvaranje ulaza
21:00h – početak koncerta

 
 

vesti


Novi album Orthodox Celts-aObjavljen je dugo očekivani, šesti po redu, studijski album popularnog beogradskog benda Orthodox Celts pod nazivom "Many Mouths Shut", koji donosi 13 numera, šest irskih tradicionala i sedam autorskih pesama...