02. februar 2017.

 
 
Samostalni referenti - 21. rodjendan, spot i koncerti

 
  Pred proslavu 21. rođendana benda i uoči koncertnog vikenda (3. februar, DOB, Beograd i 4. februar, Gerila Bar, Novi Sad) Samostalni referenti su objavili novi spot za pesmu "Za neke nove ljude" u kojem se kao specijalni gosti pojavljuju - neki novi ljudi...

,,Samostalni referenti bi nekim novim ljudima voleli da ostave sve najbolje, ali im izgleda ostavljamo samo svoje greške, u nadi da će biti pametniji od nas i da će uspeti da ih isprave", iskreni su Referenti.

Na novom singlu ,,Za neke nove ljude" Referenti su ugostili decu iz hora beogradske OŠ ,,Ivo Andrić": "Koliko su ti klinci bili fini i kulturni što u studiju, što na snimanju spota... to je nešto fantastično! Ta deca su upravo dokaz da za mlade generacije postoji nada!"

Samostalni referenti će u petak, 3. februara, nastupiti u Domu omladine Beograda, a u subotu, 4. februara u Novom Sadu u Gerila Baru.

 
 

vesti


Novi album Orthodox Celts-aObjavljen je dugo očekivani, šesti po redu, studijski album popularnog beogradskog benda Orthodox Celts pod nazivom "Many Mouths Shut", koji donosi 13 numera, šest irskih tradicionala i sedam autorskih pesama...