01. februar 2017.

 
 
Bob Marley's Day u Božidarcu

 
  Organizatori Vračar Rocks festivala tradicionalno svake godine u februaru obeležavaju Bob Marley's Day.

U subotu, 4. februara, u Božidarcu će tim povodom nastupiti najbolji regionalni Bob Marley tribute bend Dečja radost , ali i Smoke'n'Soul, bend koji dugo nismo bili u prilici da vidimo uživo, a koji na Vračar Rocks stiže duplim povodom:
"U čast Bob Marlijevog rođendana nastupamo u Božidarcu 4. februara i po prvi put delimo binu sa našim najboljim Bob Marley's tribute bendom - Dečja radost. Sviraćemo premijerno i sve pesme sa novog albuma "Soul Infected". Obećavamo dobru svirku i pozivamo sve da te subote zajedno proslavimo dan kada je rođen čovek zbog koga smo svi zavoleli rege!"
, poručuju momci iz grupe Smoke'n'Soul.Album "Soul Infected" Smoke'n'Soul će objaviti za Metropolis Music neposredno pred koncert, a publika Božidarca će prva biti u prilici da ga u celosti čuje uživo 4. februara.

Mir, ljubav i sreća su principi života - to će Dečja radost i Smoke'n'Soul i dokazati koncertom u Radoslava Grujića 3.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

 
 

vesti


Novi album Orthodox Celts-aObjavljen je dugo očekivani, šesti po redu, studijski album popularnog beogradskog benda Orthodox Celts pod nazivom "Many Mouths Shut", koji donosi 13 numera, šest irskih tradicionala i sedam autorskih pesama...