30. januar 2017.

 
 
Jinx i Gobac objavili novi spot "Maradona"

 
  Pesma "Maradona", uz prethodni singl ''Jesmo li dobro?'', najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proleća.

Yaya i Davor Gobac su na pozorišnim daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema. U gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu su na duhovit način progovorili o zajedničkom životu dvoje ljudi. Saradnja sa Gopcem je bila prirodna jer, kako kaže bend, poznaju se ''sto godina'' i on je bio odmah prvi i pravi izbor. "Maradona" je nov i osvežavajući produkt Jinxa. Reč je o mixu soula, rock'n'rolla i mjuzikla. Spot je režirao Ven Jemeršič.

Uz autorski potpis gitariste Gordana Muratovića (poznatiji kao Coco Mosquito), za finalni miks pesme su angažovali i britanskog producenta, miksera i snimatelja Marka Saundersa. On je sarađivao sa nizom velikih imena među kojima su David Bowie, Neneh Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i drugi. Tonski snimatelj je Berko Muratović, a mastering je radio Dragutin Smokrović - Smokva.

Fotografija - Ksenija Mikor

 
 

vesti


Novi album Orthodox Celts-a



Objavljen je dugo očekivani, šesti po redu, studijski album popularnog beogradskog benda Orthodox Celts pod nazivom "Many Mouths Shut", koji donosi 13 numera, šest irskih tradicionala i sedam autorskih pesama...