28. decembar 2016.

 
 
Singlom "Duša" Bitipatibi najavili koncert u DOB-u

 
  Jedan od najaktuelnijih i najoriginalnijih bendova u regionu, Bitipatibi, pred veliki beogradski koncert koji ih očekuje 30. decembra u Domu omladine objavio je novi singl pod nazivom "Duša".

Grupa predvođena Unom Gašić, kojoj se za ovu priliku pridružio i Miki Ristić (Darkwood Dub) svoju verziju indie/shoegaze/dream popa nesebično šalje u svet svakom pesmom i svakim koncertom.

Bitipatibi će kraj godine obeležiti koncertom na kojem će pored celokupnog prvog albuma ("Lešnici Divlji", 2013) svirati i novi materijal najavljen pesmom "Duša".

Gost na velikom beogradskom koncertu grupe Bitipatibi biće Nikonar, koji dolazi iz Hrvatske, a koji je poznatiji kao Kimekai. Nikonarova muzika je klasična post modernistička nostalgija za dobom u kojem nikad nije ni živeo... Sintovi, puno refrena i malo vremena za razmišljanje...

Dom omladine će se u petak, 30. decembra (21h) pretvoriti u mesto u kojem se spajaju Cocteau Twins i Mazzy Star, Pj Harvey i Dusty Springfield, jer tako kuva srce grupe Bitibatibi, kaže se u najavi ovog koncerta.

Ulaznice su u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 600 dinara, dok će na ulazu u Dom omladine, pred koncert, koštati 800 dinara.

Fotografija - Nenad Marjanović

 
 

koncerti


Električni orgazam
Dom omladine Beograda
23.12.2016.



El. org. je odlučio da proslavi 30. rodjendan "Distorzije" sa publikom na nekoliko koncerarta a beogradski hepening odigrao se u Domu omladine 23. decembra...