22. novembar 2016.

 
 
Saša 21 uživo u Elektropioniru

 
  Pioniri boogie-punk-rocka, pulski trio Saša 21, novi band Saleta Verude (KUD Idijoti) održaće koncert 25. novembra (21h) u Elektropioniru.

Iako grupa postoji više od decenije, bend se na ozbiljniji rad bacio tek 2012, a dve godine kasnije objavio je i album ,,VD-i1".

Od početka kontroverzni - ,,kakav je to stil, šta oni hoće?" - Saša 21 izaziva podozrivost i to toliku da je nastup u pulskoj Mimozi prekinula... racija! Tražilo se sve i svašta: od droge do uzroka i korena kovanice boogie-punk-rock. Lokalni specijalci nisu ništa našli na netu pa su nasilno hteli da izvuku objašnjenje od članova ansambla.

O kakvoj kombinaciji boogie-ja i punka se tu radi bićemo u prilici da čujemo i proverimo u Elektropioniru 25. novembra, gde će Saša 21 predstaviti većinu pesama sa nadolazećeg albuma.

Ulaznice: Šikarica, Zaokret, Eventim Serbia
Pretprodajna cena: 500 dinara

 
 

vesti


Let 3 sviraju
prva dva albuma u NS i BGLegendarni riječki bend Let 3 uključuje vremeplov i samo za Novosađane (16. decembar, Klub Quarter) i Beograđane (17. decembar, Elektropionir) i svira kompletno prva dva genijalna albuma kojima su započeli svoju ludu karijeru...