14. novembar 2016.

 
 
Miško Plavi nastupa u Kulturnom centru Grad

 
  Miško Plavi, jedan od naših najpoznatijih multiinstrumentalista nastupiće u Velikoj galeriji Kulturnog centra Grad u nedelju 20. novembra sa početkom u 21h.

Milivoje Petrović, Miško Plavi, bio je učesnik novog talasa rokenrola početkom osamdesetih, a značajnu svetsku karijeru postiže svojim programom Music Around the World gde nastupa na harmonici. Od 2000. godine do danas održao je više od 200 koncerata samo u Japanu gde je i objavio album “Istok ljubi zapad”, a autor je i filmske muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Koncert u Velikoj galeriji Kulturnog centra Grad, koja je rezervisana za specijalne muzičke događaje i vrhunske izvođače koji eksperimentišu sa formom, usko je povezan sa nastupima na turneji u Japanu, koja počinje početkom januara 2017. godine.

Cena ulaznice je 500 dinara, početak koncerta je u 21 čas.

 
 

vesti


Let 3 sviraju
prva dva albuma u NS i BGLegendarni riječki bend Let 3 uključuje vremeplov i samo za Novosađane (16. decembar, Klub Quarter) i Beograđane (17. decembar, Elektropionir) i svira kompletno prva dva genijalna albuma kojima su započeli svoju ludu karijeru...