03. novembar 2016.

 
 
Let 3 sviraju prva dva albuma u Novom Sadu i Beogradu

 
  "Two Dogs Fuckin" i "El Desperado" uživo u Novom Sadu 16. decembra (Klub Quarter) i u Beogradu 17. decembra (Elektropionir)!

Legendarni riječki bend Let 3 uključuje vremeplov i samo za Beograđane i Novosađane svira kompletno dva genijalna albuma kojima su započeli svoju ludu karijeru pre nešto manje od tri decenije.

Ogoljeni - bez brnjica, vatrometa, čepova, topova, kostima i šminke... pa čak i bez brkova... Samo znoj i uživanje u sviranju starih, velikih hitova sa starih, velikih albuma. Let 3 je još 2009. godine na vinilu reizdao svoja prva dva, prema mišljenjima mnogih kritičara, najbolja ex-Yu alter rock albuma - "Two Dogs Fuckin" i "El Desperado", nakon čega je usledila i serija od čak sedam rasprodatih ekskluzivnih ,,koncerata u rupi" koji su digli njihovu rodnu Rijeku na noge.

Sedam godina kasnije, na poziv fanova, u septembru 2016. Let 3 su odlučili da opet prirede koncerte sa repertoarom koji se oslanja isključivo na prva dva kultna albuma. U dva rasprodata bjelovarska i jednom zagrebačkom koncertu dogodio se neočekivani ponovni bum i regionom se ponovo proširila glad za starim Letovim pesmama. U Beograd i Novi Sad Let 3 dolaze da tu glad utole!

Ulaznice su već u prodaji!

Za Novi Sad - na svim Gigs Tix prodajnim mestima po ceni od 600 dinara (ograničen promotivni kontigent), dok će regulana cena biti 800 dinara.
Za Beograd - u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u Zaokretu (Cetinjska 15) po ceni od 800 dinara. Za prvih 50 koji kupe kartu cena ulaznice je 600 dinara.

 
 

koncerti


Dr. Project Point Blank
Dom omladine Beograda
04.10.2016.Koncertna promocija jubilarnog desetog albuma grupe Point Blank, nazvanog "Guitarology - Back to the Roots" odigrala se u utorak uveče u Sali Amerikana Doma Omladine Beograda...