17. jun 2016.

 
 
Damien Jurado u DOB-u

 
  Posle dve godine jedinstveni Damien Jurado (Demjan Džurado) vraća se u Beograd 6. jula. Specijalni gost na koncertu - Vladimir Kolarić Kole.

Muzičar, pesnik i slikar iz Sijetla u Srbiju dolazi da promoviše svoj novi album “Visions Of Us On The Land”, 12. po redu, nastao u saradnji sa producentom i multi-instrumentalistom Richardom Swiftom (The Black Keys, The Arcs), sa kojim je stvorio i remek dela “Maraqopa” (2012) i “Brothers and Sisters of the Eternal Son” (2014), a kompletira priču o autsajderu koji je prinuđen da napusti civilizaciju kako bi otkrio neke univerzalne istine.

Album će uživo predstaviti mali akustični bend, koji uz Jurada čine Heather Woods Broderick (klavir i vokal – bivša članica Efterklang i Horse Feathers) i Josh Gordon (gitara). Specijalni gost na koncertu će biti Vladimir Kolarić Kole, lider Velikog prezira, koji će svoj magični muzički svet predstaviti u akustičnom aranžmanu uz poneku novu pesmu.

Zbog velikog interesovanja koncert je prebačen iz Elektropionira u Dom omladine Beograda i u prodaju je pušteno dodatnih 100 ulaznica po ceni od 1500rsd. Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, kao i na blagajni DOB-a i na svim punktovima DD Tickets (WinWin radnje). Ulaznice mogu da se kupe i u Zaokretu (Cetinjska 15) i kafeu Šikarica (Skadarska 22). Ako nešto od ulaznice ostane, na dan koncerta cena će biti 1800 dinara.

 
 

vesti


Uskoro novi album RHCPLjubitelji benda RHCP novi materijal čekaju već pet godina. Toliko je prošlo od izdavanja poslednjeg studijskog albuma “I'm With You”. Red Hot Chili Peppers novi album “The Getaway” najavili su pesmom "Dark Necessities“...