15. jun 2016.

 
 
Uskoro novi album RHCP

 
  Novi album grupe Red Hot Chili Peppers “The Getaway” naći će se širom sveta u prodaji od 17. juna.

Ljubitelji benda RHCP novi materijal čekaju već pet godina. Toliko je prošlo od izdavanja poslednjeg studijskog albuma “I'm With You”. Red Hot Chili Peppers novi album “The Getaway” najavili su pesmom "Dark Necessities“ koja se bavi problemima zavisnosti.

Ovaj kalifornijski bend, figura alternativnog roka 90-ih godina, objavljuje 11. studijski album sa kojim će ući u novu muzičku eru. Album je producirao Danger Mouse, a miksovao ga je Najdžel Godrič, producent benda Radiohead. Do danas su prodali više od 50 miliona albuma širom sveta, osvojili mnoge nagrade i nekoliko puta bili proglašavani za najbolji koncertni bend na svetu.

Novi album “The Getaway” naći će se širom sveta u prodaji od 17. juna. Od tog dana fanovi će moći da nabave ovaj album po promotivnoj ceni (CD - 1499,00 din i vinil - 2899,00 din) u Mascom storu-u u Beogradu (Čumićevo sokače), a od subote 18. juna i u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama.

 
 

vesti


Rundek Cargo Trio objavio novi singl i spotRundek Cargo Trio objavio je novi singl i spot pod nazivom "Džaba". Pesmu karakterišu rif violinistkinje Isabel, raštimani klavir Duce Vranića i Rundekova melodija i stihovi, koji opisuju neprekidno nezadovoljstvo "malog čovjeka" ....