07. jun 2016.

 
 
Kolja i Grobovlasnici u Bitef Art Cafeu

 
  Nikola Pejaković-Kolja i njegov bend Grobovlasnici nastupiće u četvrtak 9. juna (22:00) na Summer Stage-u Bitef Art Cafea na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Poznat kao glumac i režiser, ali pre svega scenarista filmova i serija kao što su "Lepa sela lepo gore" i "Vratiće se rode", Pejaković je i kantautor koji iza sebe ima albume "Mama, nemoj plakati" (2002), "Kolja" (2009) i "Grobovlasnici" (2013), i andergraund hitove "Sjeo sam za švedski sto", "B.J. Blues", "Užički heroin", "Eto, udade se ti za konja", "Mladoženja", "Moram biti jak"...

Posle prvog koncerta u karijeri u martu prošle godine u Domu sindikata, Kolja je sa Grobovlasnicima do sada imao niz izuzetno uspešnih nastupa na Arsenal festu u Kragujevcu, Lake festu u Nikšiću, Medijana Balkanrok festu u Nišu, novosadskom EXIT-u i u beogradskom Bitef art kafeu.

Grobovlasnike čine gitarista Voja Aralica, bubnjar Deki Momčilović, klavijaturista Ivan Aleksijević-Pančevac, basista Nikola Usanović i na akustičnoj gitari Dado Gajić, ili kako to Kolja objašnjava "ljudi koji su bili okosnica, stub muzike koju smo radili godinama i jedna respektabilna ekipa sa kojom je čast svirati i biti na sceni".

Početna cena karte je 600 dinara za deo kluba dalji od bine i 800 za deo kluba bliži bini. Ulaznice se mogu kupiti u Bitef Art Cafeu i putem Ddtickets i Eventim prodajnih mesta. Ulaz na koncert je od 21:00h, a početak nastupa Kolje i Grobovlasnika planiran je za 22h.

Treba napomenuti da će na na letnjoj sceni Bitef Art Cafea u petak nastupiti grupa Makao a u subotu bend Girls, Boys and Toys.

 
 

vesti


Jinx nastupaju na otvaranju Cinema City festivalaKoncertom popularnog zagrebačkog benda Jinx, muzički program Cinema City festivala započinje 25. juna. Deveto izdanje Cinema City festivala donosi, kao i svake godine, nesvakidašnji filmski izbor predstavljen kroz pažljivo osmišljene filmske selekcije...