25. februar 2016.

 
 
Šaht poziva na rođendansku žurku u Božidarcu

 
  U okviru Vračar Rocks festivala grupa Šaht će koncertom 26. februara (20h) u Božidarcu obeležiti 27. godišnjicu postojanja.

Sada se već tradicionalno pankeri i beogradski buntovnici u februaru okupljaju u Božidarcu, jer je baš to mesto sa koga se jasno šalje poruka slobodnog pankerskog duha sa jedne, i beogradskog zajedništva sa druge strane.

Šta svira Šaht na rođendanskim koncertima? Sve! Sve što im padne na pamet, na način na koji im padne na pamet. Kako će to izgledati odluče na licu mesta - zajedno sa svojom publikom! O tome svedoče i raniji njihovi koncerti u Božidarcu, na kojima se publika često preseli na binu, a koncert se završi u maniru prave beogradske pank žurke! Rođendanskoj proslavi grupe Šaht pridružiće se i Birtija i Boxer. Jer... ko je video pank žurku sa samo jednim bendom na bini!

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, pred koncert, koštaće 400 dinara.
Autor fotografije - Aleksandar Zec.

 
 

koncerti


Greg Dulli
Dom omladine Beograda
20.02.2016.



Odmah da priznam, nisam prisustvovao koncertu grupe The Afghan Whigs pre nekoliko godina na EXIT-u. To je bila greška koju nisam želeo da ponovim, stoga sam se sa velikim očekivanjem uputio u Dom Omladine...