11. februar 2016.

 
 
Nesalomivi uživo u "Muzičkoj kući Metropolis"

 
  Nesalomivi album „Isti onaj dečak“ revisited uživo na nastupu u "Muzičkoj kući Metropolis" (ul. Makedonska br. 21 – nekadašnja PGP prodavnica ploča) u petak 12. februara (21h).

Tačno na dan kada je 2010-te godine objavljen CD „Isti onaj dečak“ (Dallas Records), grupa Nesalomivi će izvesti pesme sa ovog albuma i još neke numere iz njihovog standardnog repertoara. Neke od pesama sa ovog albuma su u medjuvremenu postale poznatije od samog benda Nesalomivi što je u redu, zato su i napisane, kažu članovi grupe. Nastup u petak 12. februara je dobra prilika da se sada spoje slika i zvuk i da se pomenute pesme „vrate kući“, tamo gde su i nastale. U drugom delu večeri koji će biti u znaku relaksiranog bluesy jam session-a nastupiće Aleksandra Andonovska (gitara).

Ulaz je besplatan!

 
 

koncerti


Stray Dogg
JR Avgust

Lisinski, Zagreb
06.02.2016.



Iako najavljen kao promocija novog albuma "Come Along Wind" koncert je srećom bio mnogo više od toga. Naime, naizmenično su izvodili pesme sa novog i pesme sa prva dva albuma ("Almost" i "Fire’s Never Wrong") čime se dobilo na dinamici...