07. februar 2016.

 
 
Massimo objavio novi singl

 
  Pred koncert 14. februara u beogradskom Sava centru, Massimo Savić je objavio novi singl "Ne dam grijehu na tebe“ sa albuma "1 dan ljubavi".

Na Massimovom koncertu za Dan zaljubljenih u Beogradu (kao i 9. februara u zagrebačkom "Lisinskom" i 12. februara u Dvorani mladosti u Rijeci), gosti će mu biti Zagrebački solisti, kamerni orkestar sa izuzetno bogatom tradicijom, osnovan 1953. godine pod okriljem tadašnjeg Radio Zagreba, koji je od tada ubeležio preko 3.500 nastupa širom sveta.

"Došlo je vrijeme za velike promjene u aranžmanima, jer mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih tzv. običnih (u zvučnom smislu) koncerata. Želim Bg publici pružiti jedan stvarno jedinstveni način prezentacije svih mojih uspješnica s akcentom na posljednji album. Mislim da će sudar Popeskića kao aranžera, Alana Bjelinskog kao dirigenta, klasičnog orkestra i mog banda rezultirati jednom glazbenom supernovom", izjavio je Masimo za Long Play uoči koncerta u Sava centru.

Uz "Suze nam stale na put“, "Iz jednog pogleda“, "Zar više nema nas", "Ispod nekog drugog neba", Massimo i bend sviraće još mnogo hitova iz tridesetak godina dugog muzičkog opusa.

 
 

vesti


Poznati prvi učesnici
Arsenal Festa 06




Britanski alternativni bend Skunk Anansie i kultni pankeri Toy Dolls prva su poznata imena Arsenal Festa 06 koji će biti održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu. Predvođeni harizmatičnom pevačicom Skin...