12. januar 2016.

 
 
Tricky 26. januara u "Depou"

 
  Legendarni trip-hop muzičar i producent Triki (Tricky) održaće koncert 26. januara (21:00) u prostoru "Depo" u Beogradu umesto u prvobitno najavljenoj "Amerikani" Doma omladine.  

Zbog velikog interesovanja publike karata za nastup u sali "Amerikana" više nema tako da je organizator, promoterska kuća Long Play, odlučio da koncert "Tricky presents Skilled Mechanics" 26. januara (21:00) bude održan u većem prostoru "Depoa" (Travnička 3).

Za Trikijev koncert u "Depou" važe već kupljene ulaznice za "Amerikanu". Uz to, za koncert "Tricky presents Skilled Mechanics" pušten je dodatan kontigent ulaznica od 1.800 dinara koje se mogu kupiti na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.

Na globalnoj muzičkoj sceni Tricky se kao važno ime nametnuo pre dve decenije debi albumom “Maxinquaye”, sa koga su hitovi bili "Aftermath", "Ponderosa", "Overcome", "Black Steel"...Nakon godina stažiranja kao saradnik Massive Attacka, deo The Wild Bunch ekipe i bristolske scene, ovo izdanje Trikija je pretvorilo u svetsku zvezdu, a trip hop učinilo uzbudljivim novim zvukom na sceni.

Uz sva lutanja, uspone i padove, Adrian Thaws ostao je jedan od najcenjenijih i najinovativnijih muzičara današnjice koji bez problema okreće novu stranicu u životu. Trikijev nastup u "Depou" je na samom početku turneje na kojoj će promovisati svoj novi album (jedanaesti po redu) "Skilled Mechanics", najavljen singlovima “Beijing To Berlin” i "Diving Away", koji izlazi 22. januara 2016. godine.

 
 

koncerti


Električni orgazam
27.12.2015.
Dom omladine Beograda



Gile, Banana, Švaba, Ljuba i Pače izlaze na binu i posle uvodnog "Braćo i sestre" obraćanja odmah kreću u "Locomotion" sa albuma "Les chansonnes populaires"....