22. decembar 2015.

 
 
exKLUZivna (beo)GRADSKA žurka

 
  Pripreme za doček Nove godine na exKLUZivnoj (beo)GRADSKOJ žurci (bivši Kluz, na vrhu Masarikove 4), za kojom vlada ogromno interesovanje, bliže se kraju.

Očekuje se jedinstveni "3 u 1" gradski doček, jer će se na jednom mestu, u srcu Beograda, istovremeno odigrati tri događaja: kućna žurka + Live svirke i DJ stage.

Zemlja gruva i Irie FM daju garanciju za dobro funk i reggae raspoloženje na Live stage-u, kao i Nouvelle Vague domaće scene, grupa Acoustic Strings, koja će specifičnim izvođenjem svima dobro poznatih hitova, u manje poznatim, ali neverovatno zaraznim aranžmanima, rasplesati novogodišnju noć u bivšem Kluzu.

Prepoznatljive gradske face, Uroš Đurić i Srdjan Žika Todorović, anđeo i đavo prestoničke ekipe, pripremaju poseban novogodišnji DJ set, a njima će se pridružiti Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank (Lou Benny + DJ BKO), Uroš Milovanović (Studio B) i Nebojša Intruder (Navigatorz DJ Team).

Prvi kontigent ulaznica po promotivnoj ceni od 1.000 dinara ,,planuo" je u rekordnom roku. Na svim Eventim prodajnim mestima kao i na eventim.rs u prodaji su ulaznice po ceni od 1.200 dinara koje će biti dostupne do vikenda.

 
 

vesti


Koncerti grupe Eyesburn u Gun Clubu



Pred nastupe u Gun Clubu, 25. i 26. decembra, Eyesburn su objavili novi spot za pesmu ,,Dream is over", koja obeležava početak priprema za novi album koji će ovaj bend objaviti tokom sledeće godine...