19. decembar 2015.

 
 
Od Australije do Hvara

 
  Bajaga i Instruktori upravo su se vratili iz Australije, gde su napunili dvorane u Melburnu i Sidneju, a nakon par dana odmora nastavljaju koncertne aktivnosti u regionu koje će krunisati 31. decembra svirkom na dočeku Nove godine na Hvaru.

"Koncerti u Melburnu i Sidneju bili su izuzetno uspešni, uslovi odlični, a publika fantastična! S uživanjem smo odsvirali oba koncerta u Australiji. Posebno nam je bilo zadovoljstvo da ponovo srednemo dosta ljudi koji su ranije bili na našim koncertima", izjavio je za Long Play Momčilo Bajagić .

Na australijskoj mini turneji Bajaga i Instruktori su 11. decembra svirali pred oko 1.000 posetilaca u rasprodatoj dvorani The Croxton u Melburnu i 12. decembra pred 1.200 u sidnejskom Enmore Theatre. Bajaga posebno ističe Enmore kao "vrhunsku dvoranu u kojoj su svirali najbolji bendovi od Stonsa do Ramonsa". Tom spisku treba dodati Lou Reed-a, Public Enemy, Nick Cave-a...

Beogradski bend do kraja godine očekuju nastupi 19. decembra u HS pivnici u Sarajevu, 25. decembra u Velenju, 26. decembra na "Ho ho ho prazničnom festivalu" u Mariboru i 31. decembra na dočeku Nove godine u gradu Hvaru.
 
 

vesti


Slavljenički koncert Električnog orgazma



Povodom obeležavanja 35 godina postojanja Električni orgazam će održati koncert 26. decembra (21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda....