05. decembar 2015.

 
 
Repetitor - prva decenija

 
  Koncertom u Domu omladine Repetitor će obeležiti deset godina od prvih proba grupe krajem 2005. godine.

Nakon izuzetno uspešne koncertne godine, festivalskih i klubskih nastupa širom sveta, energični trio Repetitor će održati beogradski koncert u subotu, 12. decembra u Domu omladine Beograda. Podršku će im pružiti mladi bendovi Vizelj (Beograd) i Nebo je crveno (Subotica). Koncert će ujedno biti i obeležavanje deset godina od prvih proba grupe Repetitor, krajem 2005. godine.

Repetitor je alternativni garažni rok/post-pank trio iz Beograda i bez sumnje jedan od najzanimljivijih i najprodornijih mladih bendova na ovim prostorima. Protekle dve godine bend je proveo na stalnim turnejama po regionu, zapadnoj, srednjoj i istočnoj Evropi, Rusiji i Kini.

Vizelj je osnovan početkom 2013. godine. Prvi nastup održali su u klubu Blue Moon, 3. maja 2013. godine. Početkom 2014. godine uživo snimaju svoj prvi EP u studiju P3 u Bigz-u koji je izašao za kultnu izdavačku kuću "Slušaj Najglasnije" Zdenka Franjića. Trenutno su u procesu snimanja debi albuma.

Nebo je crveno je Subotički trio; haotičan i melanholičan zvuk i intimni tekstovi na srpskom jeziku, ritmovi i rifovi koji čine da pesme Neba dobiju na specifičnosti i autentičnosti prostora i vremena u kojem su stvorene.

Ulaznice su u prodaji preko sistema Eventim (uz opciju Print@Home), Gigstix, DD Tickets, kao i u Felix Shopu (TC Sremska). U pretprodaja 500, na dan koncerta 700 dinara.

 
 

vesti


Slavljenički koncert Električnog orgazma



"Sviraćemo presek cele karijere, od prvog do poslednjeg albuma, znači oko dva sata najvećih hitova. Planiramo da izvedemo i jednu novu stvar kao najavu albuma"...